Kookworkshops Lezingen High Tea Etiquette Wijnproeverij
Hartelijk bedankt voor een ontzettend gezellige middag! We hebben genoten van de ontspannen sfeer, jouw gastvrijheid en gezelligheid en natuurlijk de heerlijke recepten. Wonderbaarlijk hoe je met een klein team in een kort tijdsbestek zoveel lekkers op tafel kunt toveren. We troffen het overigens ook met de andere aanwezige dames, die eveneens voor een flinke portie gezelligheid zorgden. Voor mij was het absoluut voor herhaling vatbaar dus ik zou zeggen: tot een volgende keer!
(Wendy en Rob, Epe/Zwolle)

Het was een flink eind reizen vanaf Amersfoort, maar het was absoluut de moeite waard. We hebben niet alleen nieuwe kooktechnieken geleerd, maar ook met de hele familie een hele gezellige avond gehad!
(familie Loevens, Amersfoort)

De lezing was gedegen voorbereid en was zeer interessant.
(Chr. Vrouwenvereniging "Samen op weg")

Ik houd normaal helemaal niet van koken, maar tijdens mijn vrijgezellenavond bij Culinette moest ik wel. Ik nooit verwacht dat koken zo leuk kon zijn. (Arvin, Groningen)

Het leukste van het etiquette diner was als iemand van onze groep een fout maakte met de etiquette, Hetty speelde daar telkens onmiddellijk op in. Als we nu met de groep uit eten gaan, houden we elkaar nog steeds goed in de gaten en moeten we er opnieuw om lachen. (Joke E, Loppersum)

Culinette, bedankt voor deze leuke, leerzame en lekkere wijnproeverij! (dispuut "Ad fundum")

Ik was bang dat ik tijdens de high tea thee met melk zou moeten drinken, maar gelukkig ging het vooral om de hapjes. De enige die thee met melk dronk was de assistent. (Anne Grevers, Ten Boer)

Sinds mijn man het etiquette diner bijgewoond heeft, draagt hij eindelijk geen witte sokken meer bij zijn pak. Culinette, mijn grote dank hiervoor! (Els W, Leeuwarden)

Ik heb al op heel veel plaatsen kookworkshops gevolgd, maar de workshop van Culinette staat toch wel met stip op nummer 1! (Ria Smit, Leeuwarden)

Uw reactie plaatsen
Wilt u ook uw reactie plaatsen op deze site? Stuur dan een e-mail naar:
hetty.terpstra@culinette.com


Copyright 2006 Culinette
Actueel
Meer informatie
Contact
Reacties
Links